Privacyverklaring

Unbreakable Academy B.V & Performance Development Group B.V, gevestigd in Nieuw Vennep, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. In deze privacyverklaring staat welke persoonsgegevens wij verzamelen wanneer u met mij een overeenkomst sluit en onze website gebruikt of wanneer u zelf persoonsgegevens aan ons verstrekt. In deze privacyverklaring staat waarom wij deze gegevens verzamelen en wat wij ermee doen. Wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig met uw gegevens wordt omgegaan en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is van toepassing op onze activiteiten en onze website.

Wij verwerken uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam, geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • KvK gegevens
  • Bankrekeningnummer

Wij verwerken geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u.

  • Het afhandelen van uw betaling;
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder;
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren;
  • Wij verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Wij nemen op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij bewaren uw persoonsgegevens conform de wettelijke bewaartermijn.

Wij kunnen voor het versturen van email nieuwsbrieven, facturen en tijd- en projectregistratie gebruik maken van de diensten van Mailblue, Plug&Play, Mollie en E-boekhouden. Wij verhuren of verkopen uw gegevens niet aan derden en zullen deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Wij gebruiken alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt u zelf afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast hebt u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons en hebt u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@unbreakable.academy. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, kunnen wij u vragen om een kopie van uw identiteitsbewijs naar ons te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@unbreakable.academy.

Unbreakable Academy B.V & Performance Development Group B.V
Pesetaweg 89G, 2153PJ Nieuw-Vennep

100+ Google Reviews
Hanneke van Hooijdonk
Hanneke van Hooijdonk
15 December 2023
Wát een onvergetelijke ervaring is de 12Hour Evolution van Unbreakable Academy. In 12 uur tijd wordt je door een groep zeer professionele instructeurs uitgedaagd om de grenzen van je comfortzone op te zoeken en die grenzen te verleggen. Het was zowel fysiek als mentaal zwaar, maar het euforische gevoel aan het einde is onvergetelijk! Een absolute aanrader!
Gerben Sloothaak
Gerben Sloothaak
13 December 2023
Al twee jaar lang werkt Missie3 samen met Unbreakable naar grote tevredenheid. In lijn met de groeidoelen van ons bedrijf leggen we de nadruk op teamontwikkeling en individuele groei. Jaarlijks voorziet Unbreakable ons volledige team van training in samenwerking, het buddy-systeem en persoonlijk leiderschap. Deze trainingen worden geleid door stuk voor stuk top trainers die hun ervaring combineren met gerichte feedback die er toe doet. Hierdoor maken ze direct gedrag zichtbaar, gevolgd door een proces van (zelf)reflectie dat leidt tot daadwerkelijke (gedrags)verandering en een gezamenlijk leerproces. Bovendien bieden ze een helder inzicht in de individuele groeipotentie van elk teamlid, met aanbevelingen voor vervolgtrainingen die daarop aansluiten. Een absolute aanrader voor bedrijven die willen groeien en ontwikkelen.
Onno Koole
Onno Koole
11 December 2023
Ons bedrijf, Losberger De Boer, heeft twee opeenvolgende jaren de Unbreakable Academy gevraagd een dag te verzorgen van onze meerdaagse jaarlijkse International Sales & Marketing Meeting. Hier komen circa 80 internationale collega’s samen om geïnspireerd en uitgedaagd te worden en verbinding met elkaar te zoeken. Met het team van UA hebben we een programma samengesteld dat de samenwerking tussen de verschillende teams heeft vergroot, ruimte gaf voor persoonlijke ontwikkeling maar ook een hele hoop plezier opleverde! Beide programma’s waren goed aangepast op het fitheidsniveau van alle deelnemers en beide jaren was de programma-inhoud verschillend en aangepast aan de onze behoefte. Ons team heeft beide programma’s gewaardeerd met een dikke negen!
Rob van den Berg
Rob van den Berg
27 November 2023
Eind oktober was het zo ver, de 12hours challenge, die ik van mijn vriendin in januari als verjaardagscadeau had gekregen, stond eindelijk voor de deur. Inmiddels een maand verder en eindelijk voor mezelf de tijd genomen om een review te schrijven, vooral om nogmaals te beseffen wat een toffe ervaring dit was! Echt omschrijven kan niet, dan zul je het echt zelf moeten ervaren, maar er komen zoveel mooie facetten samen met gelijkgestemden strijders die allemaal hun grens op durven te zoeken, bedankt Unbreakable! Onvergetelijk!
Maarten Geerling
Maarten Geerling
26 November 2023
Super geweldige ervaring. Een heel divers programma onder leiding van echte professionals. Fysiek en mentaal wordt je maximaal uitgedaagd maar je wordt ook ondersteund of aangemoedigd indien nodig.
Jeannette Martens
Jeannette Martens
11 November 2023
Wat een geweldige ervaring! Ik heb onwijs genoten. Je werd gechallenged, je werd uit je comfortzone gehaald, maar daar zit de groei en daarom was dat extra mooi om te voelen. Dankbaar en gemotiveerd!
Martin van den Berg
Martin van den Berg
2 November 2023
Afgelopen weekend aan de 12HE deelgenomen. Hierbij volledig uit m’n comfortzone gehaald en op zowel mentaal als fysiek vlak heel diep gegaan. Langzaam begint nu alles op z’n plek te vallen en zie ik de lessen die er te leren zijn. Ook in de dagen na de training kon ik met mijn vragen bij de organisatie terecht en werd er een hele behulpzame nazorg geleverd. Wil je jezelf echt een keer uitdagen dan is de 12HE zeker een aanrader!
Almer van der Waal
Almer van der Waal
30 Oktober 2023
Wij hebben met ons kaderteam meegedaan aan de 12HR editie van 27 oktober 2023. Ik kan in mijn team niemand vinden die dit 'zomaar' heeft volbracht. Je moet echt aan de bak; met jezelf, je team en de hele groep. Heel mooi om te zien hoe het Unbreakable kader het lukt je daarbij een veilige omgeving te bieden en je daarin tot over jouw eigen grens duwt, maar tegelijk ook altijd weer jou in het zadel krijgt om door te gaan. Voor mijzelf (ik ben 'groen 1' op de foto) was het een ontzettend mooie en leerzame ervaring. Zou willen dat iedereen dit deed, hier heb je echt wat aan.
Jennifer Jansink
Jennifer Jansink
29 Oktober 2023
Afgebroken worden om jezelf weer opnieuw op te bouwen. Ik ben ontzettend dankbaar en trots dat ik dit heb meegemaakt. Ik kan dit iedereen aanraden die open staat voor groei.
Scroll omhoog